НОВИНИ

10 тома са доказателствата срещу Иванчева, събрани със СРС

Апелативният специализиран съд решава дали да остави за постоянно в ареста кмета на "Младост" Десислава Иванчева. Тя и другите двама задържани са обвинени за вземаме на подкуп в особено големи размери.

Явор Симов
от Явор Симов
12:13, 26.04.2018
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

Оформени са 10 тома веществени доказателствени средства, които са оформени от Специалните разузнавателни средства, използвани по случая, както и 3 тома с явни материали по делото.

Десислава Иванчева каза днес, че е виждала само 2 пъти бизнесмена Ваклин - един път в нейния кабинет, когато са разговаряли за това, че той ще направи повече градинки, както и още един път, който тя не помни.

Биляна Петрова, зам-кмет на "Младост": Имахме един протест в 7:30 ч, когато се видя, че преписка, пак така за обявяване, не е догледана и вътре има нарушения. В случая, тази комисия по метрология, скрита приватизация на някакви реститути, където трябва да има предварителен договор от областен управител, а това не е направено. Здравко Здравков е пропуснал, а ние получаваме заповед за обявяване, която не е законосъобразна и за това сме ги гледали бавно и при липсата на хора, някои неща са се забавили. Тази преписка не е била нищо по-различно от останалите, аз дори например не я помня.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Истински трансформърс: Робот се превръща в кола само за минута
Истински "трансформърс": Робот се превръща в кола само за минута
Старозагорската опера представи Мадам Бътерфлай в Одрин
Старозагорската опера представи "Мадам Бътерфлай" в Одрин