НОВИНИ

АРТщрихи с Галя Крайчовска

„Дневници & делници” от Татяна Лолова. "Сцени от един семеен живот" в МГТ Зад канала. „ Двоен портрет“ или изкуството на мозайката в галерия Евдокия Арт Глас. Жулиет Бинош грейва на екрана след тържествената церемония за наградите на Синелибри.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
15:11, 12.10.2019
Чете се за: 00:54 мин.
Още

"Актьорът насита няма. Иска още и още! А като спре да иска, значи не е вече актьор, а иска да стане режисьор, да събере група актьорчета и той да им казва какво да правят. Или започва да пише автобиографии.” С типичното си чувство за хумор голямата Татяна Лолова отново хвана перото, но за щастие не изоставя и сцената. В „Перото” представи новата си книга „Дневници & делници”. Ще ни изненада и таланта й на художник.
"Сцени от един семеен живот" - вече и на театрална сцена. Крис Шарков прие сериозното предизвикателство в театър зад канала. -
Прочутата история на Бергман, с участието на Лив Улман преминава в ново измерение. С историята на едно привидно успяло семейство, с кризата и разпадането на пъзела. Въпросът е не какво се случва, а как се случва. И къде става късо съединение в емоционалната мрежа. Анастасия Лютова и Весела Бабинова и са влизат в образа на успялата адвокатка Мариане, а от другат астрана на барикадата - като Юхан се разгръщат Пенко Господинов и Христо Пъдев.
„ Двоен портрет“ или изкуството на мозайката в галерия Евдокия Арт Глас. Професор Илия Илиев и Йорданка Илиева представят най-новите си творби в смесена мозаечна техника- миксмедиа на стъкло и живопис. Професор Илиев е учредител на Международната асоциация за съвременна мозайка, със седалище Равена.
Жулиет Бинош грейва на екрана след тържествената церемония за наградите на Синелибри.

12 вдъхновени от книжни истории филми се състезават за наградата на Синелибри,Утре ще стане ясно кой е победителят, а тържественият финал идва с „Тази, която не съм”, по романа на Камий Лоранс. Дълбоко надникване в мрежата, където другото аз заема ключово място.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Заловиха деца да демонтират елементи от новата отсечка на Хемус
Заловиха деца да демонтират елементи от новата отсечка на "Хемус"
Властите препоръчват евакуация на 11 млн. японци заради тайфуна Хагибис
Властите препоръчват евакуация на 11 млн. японци заради тайфуна Хагибис