НОВИНИ

Артщрихи с Галя Крайчовска

Всичко започва с благотворителна изложба в галерия "Класика" в подкрепа на филма за Васил Левски. Таня Иванова се включва с паното "Земен рай"."Направих го спонтанно, гледайки клип на някакво хоро, беше сложен само един трикольор", разказа Таня."Земен рай" се появява във Фейсбук и скоростно събира харесвания от българите по света. Става повод младите художнички да се съберат в излобжата "Четири свята" в същата галерия "Класика" - Виктория Андонова с дърворезба, картините на Илина Даргова и Елица Карабашлиева. В мрежата си споделят, че няма подкрепа към младите автори и е много трудно да потеглиш към голямата публика, но с общи усилия магията се получава.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска Галя Крайчовска
11:39, 15.06.2013
Чете се за: 00:46 мин.
Още

Таня и нейният "Земен рай"



Всичко започва с благотворителна изложба в галерия "Класика" в подкрепа на филма за Васил Левски. Таня Иванова се включва с паното "Земен рай".



"Направих го спонтанно, гледайки клип на някакво хоро, беше сложен само един трикольор", разказа Таня.



"Земен рай" се появява във Фейсбук и скоростно събира харесвания от българите по света. Става повод младите художнички да се съберат в изложбата "Четири свята" в същата галерия "Класика" - Виктория Андонова с дърворезба, картините на Илина Даргова и Елица Карабашлиева. В мрежата си споделят, че няма подкрепа към младите автори и е много трудно да потеглиш към голямата публика, но с общи усилия магията се получава.

DEL PADRE и Хуан Гарсия-Ерерос в София



Латино експертите от група DEL PADRE ще отворят куфарчето с изненади от най-новия си албум. Именно "Руби" пресича пътищата им с Александър Владигеров и Хуан Гарсия-Ерерос Бялата сова, както на световните сцени познават колумбийския басист и композитор, който свири от джаз до хеви метъл, в компанията на звезди като Елтън Джон, Кристина Агилера и Марк Антъни. В концерта тази вечер в София лайв клуб ще го чуем и в новите композиции на братя Владигерови. Тяхното пътешествие включва и най-доброто от албумите "Влюбеният скитник", "За големите и малки неща", с виртуозната подкрепа на Стоян Янкулов - Стунджи.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Безопасни ли са лифтовете?
Безопасни ли са лифтовете?
Полет до Марс - мечти и реалност
Полет до Марс - мечти и реалност