Лондонската служба за спешна помощ е оказала помощ на 11 души, след като автомобил блъсна пешеходци край Музея по естествена история. Повечето пострадали са с наранявания по главата и краката. Деветима са откарани в болница, предаде Ройтерс, като се позова на медиците. Лондонската полиция разглежда случая като пътнотранспортно произшествие, а не като "инцидент, свързан с тероризъм", съобщи в Туитър Скотланд ярд, цитиран от Франс прес.

© БТА

Лондонската полиция заяви, че все се въздържа да прави заключения за инцидента, при който кола блъсна пешеходци край Музея по естествена история в Лондон. Това противоречи на направен малко по-рано коментар, че случаят не се разглежда като свързан с тероризма, предаде Ройтерс.

Говорителка на силите на реда посочи, че звеното за борба с тероризма прави оценка на случилото се, но все още не е стигнало до заключение за обстоятелствата. По-рано говорител заяви пред Ройтерс, че инцидентът не се разглежда като свързан с тероризма.

Кола се вряза в пешеходци пред Природонаучния музей в Лондон

Кола се вряза в пешеходци пред Природонаучния музей в Лондон

Няколко души пострадаха, след кола се вряза в пешеходци пред Природонаучния музей в Лондон. Според очевидци, автомобилът се е движил с висока скорост...