НОВИНИ

130 абсолвенти се дипломираха в НАТФИЗ

Близо 130 студенти от факултетите по Сценични и Екранни изкуства се дипломираха днес в НАТФИЗ. Те преминаха по червения килим, за да получат своите дипломи от ректора на академията – проф. д-р Станислав Семерджиев, деканите на факултетите и своите ръководители.

БНТ2-София
от БНТ2-София Светлозара Лазарова
17:00, 23.05.2017
Чете се за: 00:39 мин.
У нас
Проф. д-р Станислав Семерджиев - ректор на НАТФИЗ
"Учете в България, не забравяйте, че сте българи и винаги се връщайте в България дори след като сте завладели света!"

Проф. Боньо Лунгов, проф. д-р Ивайло Христов, проф. Пламен Марков и доц. Ясен Вълчанов връчиха дипломи на класовете си. Макар и в различни специалности, техните студенти са убедени, че не само са се обучили, но и са повярвали във възможностите си.

Теодора Рашед - "Актьорство за куклен театър"
"Репетираме на сцената и нещо не се получава и пак, и пак, и пак. И аз казвам "Ама, професоре, не си вярвам в момента", а той казва: "Ами, вярвай си! За какво съм те взел тук в момента?"."

Заедно с дипломите, Академията връчи и наградите „НАЙ-НАЙ-НАЙ 2017“ - първият отличителен знак в професионалното развитие. Призът в категория „Актьор за драматичен театър“ получи Александър Евгениев.

Александър Евгениев - „Актьор за драматичен театър“
"Всеки, всеки, всеки един от тези хора, които са запалили тази тръпка в мен и са я развили по някакъв начин, абсолютно заслужава същата награда."

Ректорът на НАТФИЗ проф. д-р Станислав Семерджиев пожела на абсолвентите много сила за преплуване през бурните води на актьорството и живота.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Реакции на световните лидери за атентата в Манчестър
Реакции на световните лидери за атентата в Манчестър
Почина британската кинолегенда сър Роджър Мур
Почина британската кинолегенда сър Роджър Мур