НОВИНИ

За първи път в Бургас избират "Ученик на годината"

За първи път в Бургас ще се присъди наградата "Ученик на годината". От общо 600 кандидати между 1-ви и 12-ти клас, 16 са номинирани за престижното отличие. Те се съревновават в категориите: математика и природни науки, хуманитарни науки и изкуства.

bnt avatar logo
от БНТ
15:54, 30.11.2017
Чете се за: 00:22 мин.
Още

Вотът е обективен - за една кандидатура може да се гласува от един IP адрес, т.е. - по един глас за ученик от един компютър. Класацията "Ученик на годината" е част от програмата "Бургаски деца", чрез която общината финансира участието на изявени ученици в национални и международни състезания, олимпиади и конкурси.

Веселин Пренеров - председател на Комисията по култура към ОС - Бургас: "Програмата "Бургаски деца" е израз на успешната политика и визия на Община Бургас за подкрепа на младия интелектуален потенциал на града. Самият факт, че за близо 7 дни близо 35 000 бургазлии са гласували за "Ученик на годината" е един своеобразен вот на доверие за младите, изявените и талантливите ученици на Бургас в сферата на образованието, науката и изкуствата.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Варненски деца на преглед за заболявания на слуха
Варненски деца на преглед за заболявания на слуха
Дядо Коледа пристигна в Япония
Дядо Коледа пристигна в Япония