НОВИНИ

18-годишен младеж нападна медицинска сестра в "Пирогов"

Снощи 18-годишен младеж, настанен в токсикологията на болницата, пребил дежурната медицинска сестра. Пациентът бил приет по-рано в петък, след като екип на Спешна помощ го докарал в тежко състояние след употреба на марихуана. Няколко часа по-късно момчето започнало да буйства като нанесло удари както на дежурната сестра, така и на нищо подозираща пациентка.

bnt avatar logo
от Ивана Иванова - стажант
20:50, 28.10.2017
Чете се за: 00:42 мин.
У нас

Няколко часа след като спешният екип на болницата го настанява в токсикологичната клиника, младежът решил да напусне сградата.

Мед. сестра Стефанова: Към 20:30 чухме някаква реч, мъжка реч, излязохме и го видяхме, че вече е в коридора и отива към 2-ра стая.

С цел да излезе от сградата, младежът влиза в съседна стая и настоява лежащата там пациентка да му отключи вратата. След като тя отговаря, че няма ключ, започва да я души. Когато сестрата тръгнала към стаята, младежът започнал да ѝ нанася тежки удари.

Мед. сестра Стефанова: Това е било сигурно за 2-3 минути, колкото да измине от едната стая до другата и тогава казаха, че с един юмручен удар ме е свалил на земята и нямам никакви спомени. Чак в шокова зала имах някакви проблясъци.

Полицията не успяла да се намеси.

Мед. сестра Стефанова: То беше просто кратко, нямаше как да отреагираме иначе друг път натискаме паник бутона и те идват ама сега нямаше време.

По-късно същата нощ полиция докарала трима пияни мъже след пиянска свада. Докато чакали в коридора на спешното, един от тях счупил с удар вратата на кабинет. При този инцидент няма пострадали, а дежурният лекар се е разминал само с уплаха.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Трябва само лекарското съсловие да следи за издаване на съмнителни болнични
Трябва само лекарското съсловие да следи за издаване на съмнителни болнични
Жителите на Панчарево блокираха Самоковско шосе заради честото спиране на тока
Жителите на Панчарево блокираха Самоковско шосе заради честото спиране на тока