НОВИНИ

Артщрихи с Галя Крайчовска

Майкъл Дъглас, който се сдоби със "Златен глобус" като ексцентричния пианист Либераче в "Зад свещника", се потапя в комикс историята на "Човека - мравка".

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
12:28, 18.01.2014
Чете се за: 00:56 мин.
У нас

Майкъл Дъглас, който се сдоби със "Златен глобус" като ексцентричния пианист Либераче в "Зад свещника", се потапя в комикс историята на "Човека - мравка". Той ще влезе в образа на учения, създал технология за смаляване на хората до размерите на мравчици. Актьорът е доволен, че най-после 13-годишният му син ще може да го гледа на екрана.

Да напишат специално за тебе пиеса - безценно. Талантливата актриса Йорданка Стефанова получи театралния подарък от Боян Папазов.

"Бясна, кривогледа и лакома" - идва в Сатирата под режисурата на Валентин Ганев, който пита - Как се справяте с трагикомичния шпагат на живота?

След като слънцето се скрие и маските падат. Какво откри топ фотографът Темелко Темелков? Първата му самостоятелна изложба „Вечерна прожекция”се нанесе в арт център Фотосинтезис.

Идва Унца унца тайм, с Емир Кустурица и Но Смокинг оркестра.

От София започва световното турне на групата, предвождана от майстора на балканското кино. Ще стигнат чак до Мексико. На 7 февруари в НДК майсторите на глобалната поразия ще покажат отново, че няма спирки и прегради. За 25 годишната си история сега се чувстват в най-добра форма. Кустурица за малко ги беше изоставил, но отново се включи с пълна сила. Музиката на "Но смокинг оркестра" няма аналог.

На мен ми прилича на младо вино - по някакъв начин е опияняващо, събуждащо всички сетива и същевременно цветно, вкусно, изпълващо те с радост и емоция.

Тази вечер започва и фестивалът Кустендорф, на който са домакини. Беренис Бежо оглавява журито, което ще оценява новите надежди в киното. Приказното селце Кустендорф, построено за филма „Животът е чудо” се превръща в уникално място за фестивални срещи. Очаквайте специална информация за кино-музикалното събитие.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Празнуваме Атанасовден
Празнуваме Атанасовден
Национална конференция на ПП Синьо единство
Национална конференция на ПП "Синьо единство"