НОВИНИ

20 годишен юбилей празнува предаването на БНТ "Бързо, лесно, вкусно"

Предаването на БНТ "Бързо, лесно, вкусно" стана на 20 години. Рожденият ден беше отпразнуван в парка на Военната академия с голям купон. За гостите си, по традиция водещият на предаването на Ути Бъчваров подготви вкусни специалитети, в специално изобретени от него тиган, казан и барбекю.

Елиана Димитрова
от Елиана Димитрова
20:32, 14.05.2017
Чете се за: 00:48 мин.
У нас

Вече 20 години Ути Бъчваров е символ на любителското готвене от екрана и неизменна част от програмата на БНТ. Кулинарното предаване "Вкусно" излиза в ефира на телевизията през 1996-та, превръщайки се тогава в тотален лидер. През годините предаването няколко пъти сменя своята визия като от 2014-та се излъчва в най- успешния си досега вариант- " Бързо, лесно, вкусно- Рецепта на деня".

Ути Бъчваров, водещ на "Бързо, лесно, вкусно"
Ние бяхме първите в ефира, в момента има много, много кулинарни предавания, но ние тогава преди 20 години пролетно успяхме да намерим казва си пазарна ниша, но аз смятам ,че по-скоро трябва да се каже - път към сърцето на хората, защото смятам, че през усмихната, позитивната идея човек да събеседва докато се храни и храната да бъде част от домашния театър за 20 години ние се превърнахме в истински символ на това животът да е вкусен.

Днес Ути готви за приятелите си като за пореден път използва изобретените от него огромни тиган, барбекю и казан.

Ути Бъчваров, водещ на " Бързо, лесно, вкусно "
Това е големия тиган , в който сме направили един страхотен фасул, защото имаме цър-пър, значи голямото барбекю в момента пече надeничка, преди малко изпекохме едно прасе, ще изпечем още километри с наденица, така че да има за всички.

Екипът на " По света и у нас " пожелава на предаването още много успешни години ефир.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Почина бившият началник на ВМА генерал Стоян Тонев
Почина бившият началник на ВМА генерал Стоян Тонев
Какъв е пътят към триумфа на Кристиан Костов на Евровизия 2017?
Какъв е пътят към триумфа на Кристиан Костов на Евровизия 2017?