НОВИНИ

Арт щрихи с Галя Крайчовска

Нови герои и познати лица ще размахват светлинни мечове в седмия филм на "Междузведни войни.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
11:32, 22.03.2014
Чете се за: 01:00 мин.
У нас

Нови герои и познати лица ще размахват светлинни мечове в седмия филм на "Междузведни войни. Появиха се информации, че Адам Драйвър ще се превъплъти в образа на злодея, а за роля във филма е преговаряла и носителката на "Оскар" Лупита Нионго. Историята ще се пренесе 30 години след "Завръщането на джедаите".

*** *** ***

В пролетното тайнство ще ни въведат Сентиментал Суингърс. Разбира се със запазената им марка суинга и палавата подкрепа на Михаил Йосифов секстет. Гответе се и за танци на 28 март. Приятелите са безсмъртни, казва художникът Кирил Недялков и доказва тезата си наШипка 6. Текстилецът излиза от клишето и казва: Името ми е чисто - без професор, академик. Нямам никакви награди, остана ми сал една - „Голямата ми любов към изкуството”.

*** *** *** Култовото "Добрютро!" прозвуча в оригинал и в София. Въпреки изминалите три десетилетия от началото, актьорите от култовия "Ало,Ало" пристигнаха в София, кипящи от енергия и с чувство за хумор. В най-добрия британски сериал никой не е пощаден от острото перо на авторите. - Когато сценаристът Дейвид Крофт представя филма и описва героите , често казва - германците са откачалки, французите са похотливи, а англичаните - глупави, - споделя актрисата Вики Мишел, която играе Ивет в култовия сериал.

- Самият Дейвид Крофт казваше, че познаваме героите си по-добре от него, въпреки че той ги е измислил. Понякога се съгласяваше с промените, но често казваше - Не, не - моята реплика е по-добра, - разказва Артър Бостром, който във филма е полицая Крабтрий.

Звездите от "Ало, Ало" си правят нещо като телевизионно семейство- цели 10 години са заедно на снимачната площадка. Сега правят адаптации в различни страни, отварят вратичка и към България. Продуцентът намекна, че може да се включат и български актьори от едноименния спектакъл.

Автор: Галя Крайчовска

Оператор: Стоян Димов

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Крим - първи ден в Русия
Крим - първи ден в Русия
Последното предупреждение към Милошевич ...
Последното предупреждение към Милошевич ...