Това заяви за сутрешния блок на БНТ председателят на Националният фен клуб на Левски Златин Тепсиев-Голди. Клубът не е ангажиран с протеста - нито е организатор, нито е канен официално.

Това заяви за сутрешния блок на БНТ председателят на Националният фен клуб на Левски Златин Тепсиев-Голди. Клубът не е ангажиран с протеста - нито е организатор, нито е канен официално. Всички негови членове, които са били на площада, са били в качеството си на граждани, акцентира Голди.

Фен клубът не си е позволил да спекулира с пристрастието на убития студент Стоян Балтов към синия отбор и по този начин да се намесва в протестите, последвали трагедията в Студентския град, подчерта той. Според него Цецо Лудия, за когото има сведения, че е раздавал пари на футболни фенове, за да предизвикат сблъсъци с полиция, е невинен. Той e запален фен на Левски и аз лично го познавам, заяви Голди.

Неговата лична позиция е, че на площада не е имало купени фенове. Това са хора, които искат да бъдат чути. Но категорично не приемам тяхното поведение, в заключение заяви Златин Тепсиев-Голди.