37-годишната Камелия Минева е убита от съпруга си Людмил в Ботевград. Убийството е извършено по време на семеен скандал, който се разиграл малко след 17 ч на улица в кв. "Васил Левски", пред очите на едно от децата на семейството. Заподозреният за убийството 42-годишен мъж се издирва.

Вижте повече подробности в прякото включване на Иво Никодимов от Ботевград.

Ботевград

Минути след 17 ч Людмил влязъл в шивашкото ателие, където работела Камелия и между тях възникнал семеен скандал. Според основната версия, мотивът за убийството е ревност - мъжът имал съмнения, че съпругата му изневерява.

Нанесъл й няколко удара с нож, след което тя излязла от ателието и паднала на тротоара. Тогава е била забелязана от първите свидетели, които са подали сигнал на телефон 112. Мъжът се е качил в собствения автомобил и е избягал.

Юри Николов, зам.-директор ОД МВР-София: Веднага са изградени контролно-пропускателни пунктове на изходите и входовете на града с цел недопускане бягство на извършителя. Към момента имаме предполагаем извършител и превозно средство, с което вероятно се е оттеглил. Към момента текат активни оперативно-издирвателни дейности с цел неговото откриване и локализиране. Предполагаемият извършител е на 42 години от град Ботевград, има криминални прояви. Градът е наситен с много полицейско присъствие и е напълно безопасно.

Ботевград остава блокиран от полицията, през цялата нощ полицията ще продължи издирването на заподозряния за убийството.

Всички входове и изходи на града са с полицейско присъствие, а автомобилите се проверяват от органите на реда. Сили на жандармерията също са там, за да подсилят сигурността в града.

Убийство в Ботевград: Заподозрян е мъж, наръгал смъртоносно съпругата си

Убийство в Ботевград: Заподозрян е мъж, наръгал смъртоносно съпругата си

Полицията издирва 42-годишен мъж от Ботевград, съобщиха от МВР. Към 17.30 ч на тел. 112 е получен сигнал за жена с прободна рана на улица в кв. „Васи...