50-годишен мъж е нападнат в столичния квартал "Изток". Пострадалият е с множество рани в корема и е в тежко състояние, приет е с опасност за живота в болница "Св. Анна".

От СДВР обясниха за "По света и у нас", че към този момент не се знае дали мъжът е криминално проявен и дали се касае за обир, или нападението е свързано с фирмата му, която се намира на втория етаж в блок на ул. "Юрий Гагарин". Самият той е бил нападнат между етажите в същия вход. И към този момент тече оглед на мястото.

© Цветелина Катанска

Според свидетели извършителите са били двама и са избягали в посока Цариградско шосе.

Депутатът Спас Гърневски се оказа жител на блока, в който е станал инцидента.

Спас Гърневски: Тук ми е служебната квартира на първия етаж и някъде между 6,30 - 7 без 15 е станало едно произшествие между първия и втория етаж, е нападнат човек, който е получил много тежки рани. Двама души са видели че бягат, вероятно те са извършителите и са нападнали човек, който има на втория етаж офис в този вход. Това знам, защото съм отскоро тук, не ги познавам хората, но много неприятен случай, стресирани са съседите.
© Цветелина Катанска
Мъж с множество прободни рани е приет в УМБАЛ "Св. Анна" - София

Мъж с множество прободни рани е приет в УМБАЛ "Св. Анна" - София

Мъж с множество прободни рани в областта на корема е бил приет в УМБАЛ "Св. Анна"-София малко след 19 ч тази вечер, съобщиха от пресцентъра на болница...