НОВИНИ

"50 нюанса сиво" обра "Златните малинки"

Часове преди церемонията по раздаване на наградите "Оскар", напрежението се покачва както за номинираните, така и за зрителите. Кои ще бъдат тазгодишните носители на най-престижното отличие и ще получи ли Леонардо Ди Каприо дългоочакваното признание от академията? Въпросите ще получат отговор тази вечер.

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
11:25, 28.02.2016
Чете се за: 00:24 мин.
Още
нюанса сиво обра златните малинки

Вече е известно какви ще бъдат традиционните подаръци за номинираните. Всяка година те получават скъпи стоки и сувенири, които тази година са на стойност от 50 хиляди долара. Сред "утешителните награди" е и десетдневна луксозна почивка в Израел. Идеята е на израелското министерство на туризма, което се надява да популяризира страната, привличайки знаменитости. Холивуд обаче вече се закани да бойкотира израелската покана.

И още една традиция преди "Оскарите" - раздаването на "Златни малинки" за най-лош филм. Тази година за такъв беше определен "50 нюанса сиво", който получи цели 5 малинки. Другите носители на антинаградата са Силвестър Сталоун, за продължението на "Роки", "Фантастичната четворка" и актьорът Еди Редмейн, който пък миналата година получи "Оскар".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Общински земи за пасища в Кюстендилско
Общински земи за пасища в Кюстендилско
Трактори на гръцките фермери се изтеглят от блокадата
Трактори на гръцките фермери се изтеглят от блокадата