НОВИНИ

51-годишна жена от Бургас удари джакпота в тото 6/42

Нова печалба в тото 6/42. Джакпотът беше ударен от 51-годишната Ирена Буланова. Вчера бургазлийка получи късметлийския чек за близо 700 хил лв. в Централата на Български спортен тотализатор. Вижте нейната история и каква мечта ще сбъдне с парите.

Айше Сали
от Айше Сали
09:27, 20.11.2017
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Цял живот разчита на двете си ръце, този път обаче късметът е на нейна страна. Докато се разхожда в Поморие и пуска фиш, Ирена дори не предполага за това.

Ирена Буланова: Радвам се, че Господ ме е избрал и съм имала шанса да спечеля от 6/42. Беше готов фиш, написан. Само го изтеглих от кутийката и го дадох на жената да го платя.

Шестицата от тото отива при при човек, който умее да цени парите. Счетоводител е. Затова печалбата ще попадне и от двете страни в баланса на семейния бюджет.

Ирена Буланова: Част от сумата ще отиде за погасяване на кредити, а другата - за да пътуваме със семейството. - Избрахте ли дестинация? - Още не.

Ирина играе веднъж в месеца, за разлика от съпруга ѝ, който редовно пуска фиш. Ето защо, когато получи чека, пожела на всички да не губят надежда.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Дариха на Екомузея в Русе вкаменени морски таралежи
Дариха на Екомузея в Русе вкаменени морски таралежи
Лист от короната на Наполеон беше продаден за 625 хиляди евро
Лист от короната на Наполеон беше продаден за 625 хиляди евро