НОВИНИ

6 автомобила изгоряха в Пловдив

По първоначална информация става въпрос за умишлени палежи. Колите са били на две различни места - в кварталите "Северен" и "Източен".

bnt avatar logo
от Г. Паскова, Зл. Бояджиев
11:55, 09.12.2017
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

Сигналът за пет от автомобилите е подаден в 5.30 сутринта.

Колите са били паркирани в двора на жилищна кооперация на улица "Братя Търневи". Пламъците са тръгнали от единия от автомобилите и в последствие са обхванали и останалите. Превозното средство, което е пламнало първо е било ползвано от 35-годишен мъж. Една от версиите е, че пожарът е предизвикан умишлено. Живеещите в кооперацията хора са видели пламъците от терасите си.

Културни, възпитани хора, нито един не мога да кажа. Толкова години, аз чистя 5-6 години такива проблеми не съм виждала.

Според запознати изгорелите пет автомобила са били скъпи, като общата им стойност е над 200 000 лева. Часове преди това сигнал за горяща кола е подаден и от улица "Нов живот" в район "Източен".

Пострадали няма. Най-вероятно също се касае за умишлен палеж, защото при огледа са установени следи от запалима течност. И по двата случая полицията издирва извършителите и са образувани досъдебни производства и авторите на палежите се издирват.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Летище Варна с нов облик на една от сградите си
Летище Варна с нов облик на една от сградите си
Дронове ще гонят  японските работохолици от офисите
Дронове ще гонят японските работохолици от офисите