НОВИНИ

Поли Генова с номинация за Eurostar Awards

Поли Генова е сред десетте номинирани за наградите Eurostar Awards. Засега тя е на трето място, след нея е победителката на Детската Евровизия - Дестини Чукуниере от Малта. Наградите се раздават за 9-ти път. Как можем даподкерпим Поли разказва Благой Цицелков.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
12:36, 19.12.2015 (извънредно)
Чете се за: 00:55 мин.
Още

В топ 10 Поли попадна сред стотици номинации на поп фенове от стария континент.

Поли Генова, водещ на Детска Евровозия 2015: Наистина се чувствам поласкана, за мен е важно да знам, че някой е забелязал малкото русо момиче от България.

Класацията е на интернет платформата oikotimes.com, която разказва за най-големите звезди на поп сцената в Европа.

Поли Генова, водещ на Детска Евровозия 2015: За мен е чест и удоволствие да бъда сред имена като Петра Меде, която е била водеща миналата година на голямата Евровозия, победителя на Евровизия от Швеция тази година. А това са сериозни имена, които са допринелси за това музиката в Европа да се развива.

Според ораганизаторите на анкетата, причината Поли да бъде избрана в класацията е великолепното й представяне като водеща на конкурса, който се проведе в София тази година.

Поли Генова, водещ на Детска Евровозия 2015: Най-любопитно ми беше да издържа на цялата церемония, да успея да се концентрирам, да не се вълнувам прекалено много, защото откриването за мен беше много тежко, особено в началото беше много тежко. Когато започна шоуто и гледах кадрите на България, очите ми се напълниха със сълзи, на репетициите, адреналинът ми се покачваше до невъобразими стойности. А това означаваше да се преборя със самата себе си, за да се чувствам спокойна и да издържа на цялото това напрежение.

Класацията се провежда от международен екип, чиито членове са от Гърция, Испания, Швеция, Англия.

Поли Генова, водещ на Детска Евровозия 2015: Само фактът, че сме в тези топ 10, означава, че сме оставили своята следа.

Гласуването продължава в сайта до 20 декември, когато ще бъде избран победител.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
АРТ щрихи с Галя Крайчовска
АРТ щрихи с Галя Крайчовска
Български пианист с голяма награда от Япония
Български пианист с голяма награда от Япония