НОВИНИ

Гледайте днес в “Денят започва”

Промени в ипотечните кредити. Какви ще са новите критерии за оценка на имотите?

Ина Шумарова
от Ина Шумарова
19:29, 28.01.2016
Чете се за: 00:44 мин.
У нас
гледайте денят започва

Промени в ТЕЛК. Как ще се улесни животът за хората в неравностойно положение? Какви ще са новите условия за отпускане на инвалидни пенсии? По тези теми ще говорим с вицепремиера и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин, който влиза в студиото на "Денят започва” малко след 8:00 ч.

;

Знаете ли как правилно да напишете мотивационното писмо, когато кандидатствате за нова работа? Кои са основните грешки, които допускаме и за какво да внимаваме? Нашият репортер Ирина Шуликова заедно с Павел Хаджиев, специалист човешки ресурси, ще ви дадат ценни съвети. Ако искате да увеличите шансовете си при кандидатстване за работа, ще разберете точно в 6:35 ч.

;

Изгубени в прехода. Възможно ли е закриването на Комисията по досиетата? На този въпрос търсим отговор след 7:40 ч. В студиото влизат депутите Мартин Димитров от Реформаторския блок и Таско Ерменков от БСП.

;

Музикална революция. Какво откри един англичанин в Родопите? Защо Космо Шелдрейк избра смолянското село Полковник Серафимово, за да запише видео клипа към „Solar”? Освен композитор, продуцент и диджей, едва на 25 години, Космо има за цел да промени начина, по който възприемаме музиката.

;

На живо от Старата столица. Ще останат ли студентите във Велико Търново без учебно заведение? Защо финансите не стигат? Отговори търсим малко след 8:30 ч. от ректора на университета проф.д-р Христо Божилов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Протестът срещу правителството приключи с един арестуван
​Протестът срещу правителството приключи с един арестуван
Протестна подписка срещу опитите да се подменят исторически факти в учебниците
Протестна подписка срещу опитите да се подменят исторически факти в учебниците