НОВИНИ

Адел очарова феновете на първия концерт от турнето си

Соул дивата Адел очарова феновете в Белфаст, Северна Ирландия, на старта на първото си турне от пет години.

bnt avatar logo
от БТА
11:21, 01.03.2016
Чете се за: 00:35 мин.
Още
адел очарова феновете първия концерт турнето

Британската певица се завърна в светлините на прожекторите миналата година, след като се оттегли от музикалната сцена през 2011 г., когато претърпя операция на гласните струни, и впоследствие се посвети на сина си Анджело, роден през 2012 г.

След успеха на албума ѝ "25", издаден в края на миналата година и отбелязал рекордни продажби, Адел обяви плановете си за турне в Европа и Северна Америка. Билетите за шоутата на певицата бяха разпродадени за минути. Концертната обиколка на Адел стартира в понеделник с шоу в Белфаст, Северна Ирландия. Певицата очарова почитателите си с изпълнения на свои хитови сингли, сред които "Chasing Pavements", "Rolling in the Deep", "Someone Like You", "Hello". След концерта феновете заляха социалните мрежи с възторжени отзиви.

Днес Адел ще изнесе втори концерт в Белфаст, преди да се отправи към Дъблин, Ирландия, за шоуто си на 4 март. Европейската част от турнето на певицата ще приключи в Антверпен, Белгия, през юни. През юли с концерт в Сейнт Пол, Минесота, ще стартира северноамериканската част от турнето на Адел.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
50 семейства с помощ за ин витро в Благоевград
50 семейства с помощ за ин витро в Благоевград
Забравени снимки от Руско-турската война 1877-1878 г.
"Забравени снимки от Руско-турската война 1877-1878 г."