НОВИНИ

Шествие на АТАКА в София по случай националния празник

АТАКА за пореден път организира шествие в центъра на София, за да отбележи годишнината от Освобождението. Шествието премина спокойно от НДК до храм-паметника "Св. Александър Невски".

Александър Марков
от Александър Марков
15:54, 03.03.2016
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

На пилоните пред НДК бившият депутат Адриан Асенов скъса и свали знамето на Европейския съюз, а по-късно шествието освирка и сградата на Европарламента. Гост на мероприятието беше руският боксьор и депутат Николай Валуев, който прочете приветствие от председателя на Държавната дума на Русия Сергей Наришкин.

Лидерът на партията Волен Сидеров запали свещ за загиналите за Свободата в Руската църква. В словото си призова България да излезе от НАТО и ЕС и да заздрави отношенията си Русия.

Волен Сидеров, председател на АТАКА: "Само това може да ни спаси от ужасяващата вълна, която ни готвят от мигранти, може би милион тук може да се изсипе. Те готвят България за бежански лагер. Това трябва да е ясно. Това трябва да го предотвратим с бърза и рязка промяна във външната политика на България - излизане от НАТО и подготовка за излизане от ЕС, преди той да ни е изритал сам, защото той ще се разпадне скоро и първо ще изрита държави като България и Румъния."
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Другите новини
Другите новини
Премиерът Бойко Борисов поздравява всички българи с националния празник
Премиерът Бойко Борисов поздравява всички българи с националния празник