НОВИНИ

Жена почина до Музикалното училище в София, след като линейката се забавила

Инцидент в близост до Музикалното училище на улица "Оборище" в София. Жена почина след като линейката се забавила 20 минути. Това разказаха очевидци, които се опитали да помогнат, но без успех.

bnt avatar logo
от БНТ
20:27, 07.03.2016
Чете се за: 00:31 мин.
Още

Те изразиха и сериозното си възмущение от тона на диспечерката, приела сигнала на телефон 112. Случайно преминаващ лекар само констатирал смъртта на жената. Отново свидетели взели телефона й и се обадили на близките. Повече от час след инцидента от Съдебна медицина не бяха прибрали починалата. Не беше ограничен и периметъра, през който преминават основно деца.

Ана Топалова - очевидец: В момента, който пресичахме тази жена се свлече пред нас ето там. Беше жива, свлече се, аз я подхванах. Имаше още сърдечна дейност. Не беше контактна особено, успя да ми стисне пръста. Веднага се обадихме на спешния телефон. 10 минути след това се обадихме пак. Някаква жена много арогантно ни каза, че скоро няма да дойде екип. Екипите дойдоха доста по-късно, тоест някъде мисля, че на 23-тата минута да установят смъртта на жената, която не е страдала от заболявания, и може би можеше нещо да се направи за нея.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Къща за литература и превод отвори врати в София
"Къща за литература и превод" отвори врати в София
Дадоха ход на дело срещу Енерго-Про
Дадоха ход на дело срещу Енерго-Про