НОВИНИ

Гражданско сдружение "Движение Независимите" учредиха в Исперих

Гражданско сдружение „Движение Независимите” учредиха в Исперих независими депутати, кметове, общински съветници и политици, повечето отлюспени от ДПС по различни причини. Повече от 150 симпатизанти уважиха раждането на новата организация. Основни инициатори за създаването ѝ са народните представители Гюнай Хюсмен и Муса Палев.Те обявиха, че няма да се занимават с политика, ще привличат средства по европроекти и ще защитават интересите на избирателите си у нас и дори в Брюксел.

bnt avatar logo
от Любомир Петков
17:27, 22.03.2016
Чете се за: 00:18 мин.
У нас
Муса Палев: Обсъждали сме кой е най-добрият начин, какво да направим, за да бъдем максимално полезни за всички български граждани и най-вече за тези, които са подкрепили нас, защото и тези избиратели, които не са гласували за големите политически партии, гласували са за независими кметове, общински съветници и те имат право някой да ги представлява.

Гюнай Хюсмен: Във всяка област, където имаме влияние, ще направим клубове, ще направим структури, които ще изпълняват една единствена задача - да служат на хората, които ни подкрепят.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Урок за опазване на природата имаха учениците във Враца
Урок за опазване на природата имаха учениците във Враца
Проверка на КЗК и полицията в Българската петролна и газова асоциация
Проверка на КЗК и полицията в Българската петролна и газова асоциация