НОВИНИ

Певицата Адел няма да запише друга песен за филм от поредицата за Джеймс Бонд

Британската звезда Адел се зарича, че няма да запише друга тематична песен за филм от поредицата за Джеймс Бонд, въпреки огромния успех на парчето "Skyfall" от лентата "007 Координати: Скайфол".

bnt avatar logo
от БТА
21:23, 03.04.2016
Чете се за: 00:33 мин.
Още
певицата адел запише друга песен филм поредицата джеймс бонд

Изпълнителката смята, че никога няма да повтори успеха на тематичното парче от 2012 г. - първата песен за филм от поредицата за Джеймс Бонд, отличена с награда "Оскар", и че е по-добре да не прави нови опити.

"Няма да запиша друга песен, защото "Skyfall" пожъна огромен успех и не искам по никакъв начин да разваля постигнатото", е споделила Адел за в. "Сън".

Певицата е допълнила, че навремето едва не е отказала да запише тематичната песен след успеха, който отбеляза с хитовия си албум "2011". Адел обаче е получила знак от съдбата, който я е накарал да се реши на записа.

"Тогава смятах, че ако запиша тематична песен за филм за Джеймс Бонд, мога да компрометирам успеха, постигнат с албума "2011". Когато обаче разбрах, че става въпрос за 23-ата лента от поредицата, а аз бях на 23 години, реших, че това е знак от съдбата", спомня си Адел.

В крайна сметка певицата записва тематичното парче "Skyfall", което впоследствие е отличено с две от най-престижните награди в шоубизнеса - "Грами" и "Оскар".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Риба или мляко за вечеря помагат за добрия сън
​Риба или мляко за вечеря помагат за добрия сън
Жертви и ранени от бури и порои в Пакистан
Жертви и ранени от бури и порои в Пакистан