НОВИНИ

Социологическите проучвания предвиждат преднина за Хилари Клинтън на изборите

"Изоставаме, но не се предаваме" - това заяви Келиан Конуей, мениджър на кандидатпрезидентската кампания на Доналд Тръмп. Тя призна, че Хилари има редица предимства, но обеща, че екипът на Тръмп ще направи всичко възможно, за да привлече на своя страна онези избиратели, които все още не са решили за кого ще дадат гласа си.

социологическите проучвания предвиждат преднина хилари клинтън изборите
bnt avatar logo
от БНТ
07:50, 24.10.2016
Чете се за: 00:25 мин.
По света

А двамата претенденти продължават обиколките си из Щатите. Във Флорида Тръмп заяви, че се разбира по-добре с жени отколкото с мъже. В Северна Каролина Клинтън отново заяви, че опонента й не си е плащал данъците.

Социологическите проучвания сочат преднина за кандидата на демократите. А политолози коментират, че за първи път от няколко десетилетия традиционно републиканските щати Аризона и Юта са склонни да подкрепят Хилари Клинтън.

Барак Обама, президент на САЩ: Ако през следващите 16 дни не работим усилено, всичко ще отиде на вятъра. Защото в момента, за поста, който заемам аз, се бори човек, който всеки ден и по всякакъв начин, доказва, че е негоден за него. Срещу себе си той има един повече от квалифициран кандидат, който да се бори за кабинета - Хилари Родам Клинтън.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Пловдивски художници вдъхват нов живот на панелните блокове
​Пловдивски художници вдъхват нов живот на панелните блокове
 Бойко Пенков: Готвим приложение, с което пациентите ще могат да подават сигнали
Бойко Пенков: Готвим приложение, с което пациентите ще могат да подават сигнали