НОВИНИ

АРТщрихи с Галя Крайчовска

Снимка за спомен. Билети няма, свършиха....

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
14:45, 17.12.2016
Чете се за: 00:58 мин.
Още

Снимка за спомен. Феновете се радват, но звездите не съвсем. Сигурно е досадно да се щракаш непрекъснато с нахилени лица, които понякога и не знаят какво точно правиш. Взимайте пример от Стинг. Той призна, че използвал учителски методи – строго изражение и походка, за да се опази от щурма. Все пак две години е бил преподавател и знае как.

Билети няма, свършиха. Хубаво е, когато това се чува. „Богът на касапницата” е новият хит на Народния театър. Билети няма до края на януари. Режисьорът Антон Угринов отново залага на Ясмина Реза, след успешния „Арт”. И отново работи Владо Карамазов и Юлиан Вергов. Четворката допълват Александра Василева и Радена Вълканова. Една детска караница ще свали маските на благоприличието и ще извади другото лице на показ. С режисьорския фокус върху вакуума от неизказани проблеми, който в един момент се отпушва и човек казва повече от това, което мисли.

Автопортретите на Панчо Малезанов се готвят за гостуване в Лондон. Художникът успява пъстро да намигне с автопортрети.С изображения на любимите коли, а не на собствения си лик. Казват, че возилото издава характера на собственика, така че думите си идват точно на място. В София показа за един ден новите автопортрети и летящи пейзажи, а през февруари ще летят за Острова.

Към корена и традициите ни повежда Розмари Де Мео и нейната книжна изненада. Актриса, балерина, наречница - много са ролите на Розмари, но успява да открие тайнствата, заложени в традициите. За книгата "Стопанката на Господ", Златна Костова казва, че след прочитането й се пречистваме, ставаме окъпани-измити и не можем да понасяме лъжата. Героите са истински, повелите също. Като тази - „Почитай вярата всекиму, било тя чужда на твойта, че тя е най-скъпа потреба и право на всеки човек!".


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нова Зеландия също издаде предупреждение за риск от цунами след силния трус
Нова Зеландия също издаде предупреждение за риск от цунами след силния трус
Пети ден Айфеловата кула е затворена заради стачка
Пети ден Айфеловата кула е затворена заради стачка