НОВИНИ

Цветанов: Ще подкрепим правителство с мандат на Реформаторския блок

В студиото на "Денят започва с Георги Любенов" зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че полагат максимални усилия да изчистят различията между ГЕРБ, РБ и ПФ, за да може да се консолидират около правителство, което да продължи политиката, която са правили в продължение на две години.

bnt avatar logo
от БНТ
09:33, 18.12.2016
Чете се за: 00:42 мин.
У нас

"С мандат на Реформаторския блок ние ще подкрепим едно правителство. Но, разбира се, че министрите и министър-председателят ще бъдат допълнително уточнявани вече във формата на разговори, които се водят."

"Сами разбирате, че ние не възприемаме управлението като някаква привилегия или като някакво удоволствие. Затова се отнасяме изключително сериозно, защото за нас управлението е отговорност. От тази гледна точка смятам, че положените усилия през последните две години дадоха добър хоризонт за страната ни с икономически ръст, с нисък дефицит и с повече разходи, които ще направи държавата през 2017 г. на база точно тези икономически показатели, които дадоха глътка въздух и надежда на много български граждани и на всички тези, които инвестират, и тези, които могат да правят бизнес в България".

"Намираме изключително конструктивен диалог с ПФ. Мога да ви кажа, че както с Валери Симеонов, така също и с Краси Каракачанов, така също и Волен Сидеров, който е част от обединените патриоти - мога да ви уверя, че всеки един защитава своите приоритети, които е разписал в своята управленска програма. Но ние трябва да правим тази политика, която може да ни обедини всички, и да знаем, че изпълняваме ангажимента на абсолютно всички и се стремим да задоволим капризите на всеки един", уточни Цветан Цветанов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Продължават антиправителствените протести в Полша
Продължават антиправителствените протести в Полша
Паси: 11 пъти са се увеличили мигрантите към Европа за периода 2015-2016 година
Паси: 11 пъти са се увеличили мигрантите към Европа за периода 2015-2016 година