НОВИНИ

Полицаи във Варна намериха убит клошар

Труп на 63-годишен скитник бе открит днес в района на жп гарата във Варна след подаден сигнал. Окръжната прокуратура работи по версия за убийство. Задържани са трима мъже. Установява се съпричастността им към тежкото криминално деяние.

БНТ2-Варна
от БНТ2-Варна Ива Георгиева
19:00, 20.01.2017
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

Тялото на мъжа бе открито в шахта в изоставен строеж до обръщача на градските автобуси на улица “Александър Дякович”. Днес по обед районът бе отцепен. На място работиха екипи на полицията, “Пожарна безопасност”, „Криминалистична лаборатория“ и „Аварийна спасителна дейност“.

След като няколко часа екипите изпомпваха вода от шахтата, специалисти в неопренови костюми направиха оглед вътре. В късния следобед те успяха да извадят тялото на мъжа. Собственик на съседен имот сподели, че от година и половина двама клошари живеели в строежа. Често се виждал запален огън, чували се и разговори. На няколко пъти полицаи идвали, за да предупредят самонастанилите се хора, че престоят им там е незаконен и опасен. Въпреки това клошарите продължили да се връщат в заграденото пространство.

Към момента процесуално-следствените действия по случая продължават под ръководството на прокурор от Окръжната прокуратура във Варна.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Американският посланик с благодарности към премиера Борисов
Американският посланик с благодарности към премиера Борисов
Елена Поптодорова: Отношенията на САЩ с Русия ще минат през един друг тест
Елена Поптодорова: Отношенията на САЩ с Русия ще минат през един друг тест