НОВИНИ

Арт щрихи с Галя Крайчовска

Холограмата на Мерилин Монро ще се появи на концертната сцена. Кога и къде ще се проведе шоуто?"Виртуалната Мерилин на живо - раждането на поп икона" все още не е ясно. На родната сцена главните герои тази седмица са от книгите и фотосите.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска Галя Крайчовска
11:49, 02.06.2012
Чете се за: 00:38 мин.
Още
арт щрихи галя крайчовска

Холограмата на Мерилин Монро ще се появи на концертната сцена. Кога и къде ще се проведе шоуто?



"Виртуалната Мерилин на живо - раждането на поп икона" все още не е ясно. На родната сцена главните герои тази седмица са от книгите и фотосите.



Нереална реалност.



Създава я Ирина Кунева с фотоманипулация, както самата тя я определя. Летящи фигури, сюжети от сънищата и доза магия във фокус. Така се появяват неслучайните сюжети. И не без помощта на специалността й в академията - стенопис и настоящите занимания като графичен дизайнер. Фотоиграта създава паралелната реалност. Може да я видите от 5 юни, като част от Месеца на фотографията.



Светговни хитове се вписаха в пролетния базар на книгата.



Докато Уорнър Брадърс се готвят да заснемат личната история на писателя Сам Милър по книгата „На ръба на пропастта", в България излиза хитовият, спиращ дъха роман "Тъмното място". Това е първият български превод на книга от нашумелия ирландски писател. Световната критика вече се произнесе - ето какво казват: "Ако Чандлър беше написал „Мълчанието на агнетата", резултатът щеше да бъде „Тъмното място".



И още фотопредизвикателства с една невидима стена.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Изложба на Ралица Стоицева в галерия Импресия Арт
Изложба на Ралица Стоицева в галерия "Импресия Арт"
Велопоход до Лондон
Велопоход до Лондон