НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

Във връзка с извършване на ремонтни дейности, "Софийска вода" ще спре водоснабдяването в някои части на София.

софийска вода временно прекъсне водоснабдяването части столицата
bnt avatar logo
от БНТ
10:14, 11.05.2017
Чете се за: 02:11 мин.
У нас

На 12 май 2017 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Рила“ кв. „Обеля“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 20 от ул. 3 до ул. "Рила"
ул. 3 от жп прелез до ул. "Околовръстен път"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 3 ъгъла с ул. 20.


На 12 май 2017 г. (петък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант в кв. „Център“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул."Иван Вазов" между бул. "Васил Левски" и ул. "6-ти септември"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Вазов“ ъгъла с ул. „Цар Шишман“.


На 12 май 2017 г. (петък), във връзка с изграждане на връзка на улични водопроводи в кв. „Център“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Витоша“, бул. „Ген. Скобелев“, ул. „Цар Асен“ и бул. „Патриарх Евтимий“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Асен“ на ъгъла с ул. „Верила“.


На 12 май 2017 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение в жк. „Младост“ 1 район Студентски, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 89, бл. 91, бл. 91Б вх. А и Б, заведение до бл. 89, трафопост до бл. 90А
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 89.


На 12 май 2017 г. (петък), във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зографска история“ вилна зона „Киноцентъра“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Епископ Григорий Прилепски“ и ул. „Зографска история“ № 24 и № 9
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Зографска история“ № 9.


На 12 май 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран на бул. „Александър Стамболийски“ жк. „Разсадника-Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Хъшове“ до ул. „Рибен буквар“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Методи Патчев“.


На 12 май 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран на бул. „Александър Стамболийски“ кв. „Зона Б-19“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Димитър Петков“ от бул. „Александър Стамболийски“ до ул. „д-р Калинков“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Петков“ на ъгъла с ул. „Позитано“.


На 12 май 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Борис Николов“ с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
с. Яна
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.


На 12 май 2017 г. (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зорница“ кв. „Ботунец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Зорница“, ул. „Извор“, ул. „Шопска“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред пощата.


Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Видеопорталът YouTube подготвя нови програми с участието на Кейти Пери
Видеопорталът YouTube подготвя нови програми с участието на Кейти Пери
Сотир Цацаров внесе във ВСС доклад за дейността на прокуратурата за 2016 година
Сотир Цацаров внесе във ВСС доклад за дейността на прокуратурата за 2016 година