НОВИНИ

Три жертви на катастрофи в Пловдив

Две катастрофи с три жертви тази сутрин в Пловдив. При единия инцидент загиналите са моторист и пешеходец, а при другия - шофьор на автомобил.

bnt avatar logo
от Нели Ангелова
10:45, 24.08.2017 (извънредно)
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Малко след шест часа сутринта 22-годишен моторист е преминал на червен светофар на кръстовището на бул. „България" и ул. „Огражден" близо до пловдивския панаир. По същото време 75-годишна жена е пресичала на пешеходната пътека и мотористът я е ударил. И двамата са починали на място. По данни на полицията младият мъж се е движил с много висока скорост. Няколко часа движението се отклоняваше през квартал „Гагарин".

По-късно още една тежка катастрофа в Пловдив. Лек автомобил е отнел предимството на автобус.

Произшествието е станало на кръговото кръстовище между улица „Недялка Шилева" и улица „Цар Симеон". Шофьорът на автомобила е отнел предимството на автобус от градския транспорт по линия 66. При пътния инцидент е пострадал 71-годишният водач на колата. Починал е на път за болницата. Работата и по двата случая продължава. Образувани са досъдебни производства. И двете местопроизшествия вече са разчистени от пожарникарите. Движението в двата района е пуснато и се осъществява нормално.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Руският посланик в Судан бе открит мъртъв в басейна в дома си
Руският посланик в Судан бе открит мъртъв в басейна в дома си
Днес е жребият за групите на Шампионската лига
Днес е жребият за групите на Шампионската лига