НОВИНИ

Ангел Джамбазки: ДПС са изнервени от това, че излизат от управлението

"ДПС няма какво да кажат и какво да правят. Те са изнервени от това, че излизат от управлението на държавата, че изпълняваме това,което казахме преди два мандата. Това каза в "Още от деня" Ангел Джамбазки,

bnt avatar logo
от БНТ
19:50, 10.11.2017
Чете се за: 00:43 мин.
У нас
Ангел Джамбазки, евродепутат, зам.предс. на ВМРО: ДПС нямат никакво присъствие в нито една административна и властова структура, защото са партия, която е формирана само върху политическата корупция, защото се занимават с това да правят обръчи от фирми, защото се занимават по техни самопризнания да раздават порции,баници и прочие. Това е причината да се включват в хора.

Евродепутатът коментира още, че ДПС са в конфронтация с българските национални интереси, а след близо 27-годишна им хегемония местните граждани живеят по-зле от останалите.

Той каза, че Обединени патриоти и ВМРО са сред малкото партии, които имат ясна идейна политическа основа.

В студиото на БНТ Джамбазки изрази мнение, че мястото на паметника на Съветската армия е в музея на социалистическото изкуство, а този на лъва е точно там, където е бил и е хубаво, че е възстановен.

Ангел Джамбазки, евродепутат, зам.предс. на ВМРО: Паметниците трябва да се пазят, но нека бъдат събрани на едно място от историята.

Джамбазки допълни още, че, ако някой се засяга, да гледа в собствения си двор.

За разминаванията за закупуване на нови изтребители той каза, че техните хора не са лицемерни, а линията, която ще следва Министерски съвет, е едновременна модернизация на трите вида въоръжени сили. Според него въоръжението трябва да бъде подменено и да се работи в сферата на съвместимостта.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Оправдателни присъди за Райна Петрова и Надежда Минчева
Оправдателни присъди за Райна Петрова и Надежда Минчева
Интерактивна болнична стая създадоха със собствени средства две млади учителки
Интерактивна болнична стая създадоха със собствени средства две млади учителки