НОВИНИ

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 03 април /вторник/ във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Твърдишки проход" жк. "Стрелбище" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Златишки проход" от ул. "Нишава" до ул. "Хайдушка гора", бл. 128. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 128.

софийска вода временно прекъсне водоснабдяването части столицата
bnt avatar logo
от БНТ
10:53, 02.04.2018
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Сливница" Център се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бул. "Сливница" от ул. "Отец Паисий" до ул. "Опълченска". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Сливница" ъгъла с ул. "Средна гора".

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Сава Михайлов" жк. "Гевгелийски" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Сава Михайлов" от ул. "Мачуково" до ул. "Бачево";от ул. "Сава Михайлов" до ул. "Попчево". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул." Сава Михайлов" ъгъла с ул. "Бачево".

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Газпром с рекорден добив през март
"Газпром" с рекорден добив през март
Брад Пит и Анджелина Джоли се споразумяха за развода си
Брад Пит и Анджелина Джоли се споразумяха за развода си