Когато се водят политически спорове, те да бъдат за политики, а не на полето на личните нападки - така заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се включи днес в размяната на остри реплики с президента Румен Радев.

По думите му личните нападки са само за тези, на които мястото им не е в политиката и не могат да бъдат част от поведението на личности, които би трябвало да са обединител на нацията. Това изявление Цветанов направи пред политическата академия на Жени ГЕРБ, която се провежда във Вършец.

Цветан Цветанов, зам.-председател на ПП ГЕРБ: Може би в момента и журналистите очакват да кажа някакъв епитет или нещо, което да провокира или да продължава този махленски дебат между мен и президента Радев. Аз предпочитам да не отговарям по същия начин. Аз смятам, че отговорите на подобни въпроси трябва да бъдат отговори с политически послания. И с реални политики, които ще могат да доведат до решаване на проблеми, които се поставят ежедневно от хората. И когато правиш нещо в интерес на обществото, ти няма от какво да се притесняваш.
Румен Радев за черновата на декларацията от КСНС: Аз търся винаги консенсус

Румен Радев за черновата на декларацията от КСНС: Аз търся винаги консенсус

Президентът Румен Радев е на посещение в Монтана, Кнежа и Мизия от Северозападния регион. В Монтана държавният глава коментира защо в черновата на Дек...