НОВИНИ

Цветан Цветанов отговори на президента Румен Радев

Когато се водят политически спорове, те да бъдат за политики, а не на полето на личните нападки - така заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се включи днес в размяната на остри реплики с президента Румен Радев.

bnt avatar logo
от БНТ
12:05, 21.04.2018
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

По думите му личните нападки са само за тези, на които мястото им не е в политиката и не могат да бъдат част от поведението на личности, които би трябвало да са обединител на нацията. Това изявление Цветанов направи пред политическата академия на Жени ГЕРБ, която се провежда във Вършец.

Цветан Цветанов, зам.-председател на ПП ГЕРБ: Може би в момента и журналистите очакват да кажа някакъв епитет или нещо, което да провокира или да продължава този махленски дебат между мен и президента Радев. Аз предпочитам да не отговарям по същия начин. Аз смятам, че отговорите на подобни въпроси трябва да бъдат отговори с политически послания. И с реални политики, които ще могат да доведат до решаване на проблеми, които се поставят ежедневно от хората. И когато правиш нещо в интерес на обществото, ти няма от какво да се притесняваш.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
За трета година велопоходът Заедно подкрепя  хората с хемофилия
За трета година велопоходът "Заедно" подкрепя хората с хемофилия
Започна плановият годишен ремонт на Пети блок на АЕЦ Козлодуй
Започна плановият годишен ремонт на Пети блок на АЕЦ "Козлодуй"