НОВИНИ

АРТщрихи с Галя Крайчовска

Ал Пачино ще снима с Тарантино. "Златна Лира" за Богомил Спиров. "Разделям двойки по домовете" тръгва на БГ турне. "Прераждане" - новият хит на Вида Пиронкова и Роберта. "Джаз" мигове от Стефан Марков.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
15:12, 16.06.2018
Чете се за: 01:00 мин.
Още

Куентин Тарантино се готви за висок скок. Задава се чудото „Имало едно време в Холивуд”. Към звездната компания се присъедини и маестро Ал Пачино. За първи път той ще снима с лошото момче Тарантино.
Златна Лира за Богомил Спиров. Солистът на Музикалния театър отпразнува е 50 годишен юбилей, в компанията на публиката.

За първи път се качва на сцената на четири години, в ролята написана специално за него от Любен Гройс, дори и с реплики на латински. „Пристрастяването към сцената е в момента, в който стъпиш на нея“ - признава актьорът. Като солист на Музикалния театър е изиграл всички мечтани образи - в „Зоро”, „Исус Христос Супервезда”, „Цигански барон”, „Веселата вдовица”. На 27-ми ще го видим в емблематичната „Българи от старо време”, в новото издание на „Опера в парка”.

Джазът отдавна е във фокуса на фотографа Стефан Марков и като любима музика, с леки забежки в други жанрове и като любими образи. През 2015 събра емблематични кадрив изложбата Джаз в Банско. Ето го и продължението -в столичната галерия „Арте”. Световни и родни звезди, уловени на сцената. Всички в джаза.
Разделям двойки по домовете завладя парижката публика. Хитовият спектакъл на Младежкия театър потегля и на турне в страната. Началото е на 25 юни в Ловеч.
Вида Пиронкова с нов хит - Прераждане . Повери го на Роберта.

Усещането за изповед идва от всички страни на екипа - Първото и най-важно нещо, е да видя част себе си когато започвам да работя по нова песен. Да усетя че мога да говоря с песента от първо лице - казва Роберта. Текстът е на Катерина Хапсали, аранжиментът на Явор Русинов. Художникът Петър Пиронков има специално участие в клипа, с режисьор Росен Михайлов и оператор- Цветан Игнатовски. “Rebirth” е отдавна чакано завръщане на Роберта в музикалния ефир и поставя началото на дългосрочен музикален проект.



Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Германия: Старите правила за отношенията между западните съюзници не важат
В Германия: Старите правила за отношенията между западните съюзници не важат
Отново препоръчаха на американците да не посещават Северен Кавказ и Крим
Отново препоръчаха на американците да не посещават Северен Кавказ и Крим