НОВИНИ

Радев: Моят ангажимент е единствено към освобождаването на гл. секретар на МВР

Президентът Румен Радев намекна, че се съмнява в качествата на Младен Маринов за поста вътрешен министър. Това стана в отгово на въпрос за подписването на указа за освобождаване на Маринов от поста главен секретар на МВР. Държавният глава отново коментира, че на най-високо ниво трябва да се дава пример за законност и спазване на всички нормативни документи.

Милена Кирова
от Милена Кирова
12:30, 17.09.2018 (обновена)
Чете се за: 00:27 мин.
У нас
Румен Радев - президент на Република България: Аз имам ангажимент единствено към неговото освобождаване от позицията главен секретар на МВР. След всички проблеми и провали в Министерството на вътрешните работи премиерът преценява дали това е най-удачният избор за министър. Негово е решението, негова е отговорността.
;

Президентът Румен Радев днес и утре е на работно посещение в Букурещ, където започна срещата на върха на инициативата "Три морета". Форумът събра 12 президенти на държави, разположени между Адриатическо, Балтийско и Черно море.

Освен държавни глави, в работата на форума е предвидено да участват председателят на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер, министърът на енергетиката на САЩ Рик Пери и министърът на външните работи на Германия Хайко Маас, както и висши представители на Европейската банка за възстановяване и развитие и на Световната банка.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Фандъкова: Честит празник на софиянци и на всички, които обичат София (СНИМКИ)
Фандъкова: Честит празник на софиянци и на всички, които обичат София (СНИМКИ)
Каракачанов провери оперативна база на 68-а бригада Специални сили
Каракачанов провери оперативна база на 68-а бригада "Специални сили"