Националният омбудсман Мая Манолова е сред обсъжданите кандидатури на БСП за кмет на София. Това обяви председателят на столичната организация на партията Калоян Паргов.

"На това заседание на градската организация не се коментира кандидатура за кмет на София. Това предстои следващата година. Много имена се спрягат и вътре, и вън от партията. Ще изчакаме да видим резултата на различните партии след европейския вот и след това ще обявим това решение. Имаме поне три – четири кандидати, които на този етап, предвид рейтинга на г-жа Фандъкова, се съизмерват с нея. И сред тях е и г-жа Манолова, но има и други", каза Калоян Паргов.

Сред другите обсъждани имена са депутатите Елена Йончева и Георги Свиленски. Кандидатът на БСП за кмет на София ще бъде обявен след предстоящите напролет избори на Европейски парламент, резултатите от които ще повлияят на решението за кандидатурата.

Мая Манолова ще сезира КС за поредното отлагане на машинното гласуване

Мая Манолова ще сезира КС за поредното отлагане на машинното гласуване

Омбудсманът ще сезира Конституционния съд за поредното отлагане на електронното гласуване. Мая Манолова обяви това свое намерение на дискусия "За и...