НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Концерти преди празниците

Ето че дойде време един очакван през пролетта концерт да си дойде на мястото - в НДК. Българското председателството малко го отложи и тази вечер ще се срещнем с Ангел Заберски Симфони джаз. Програмата включва пиеси, аранжирани от Ангел Заберски за оркестър и солисти, негова авторска музика за брас и оркестър и негови творби, повлияни от фолклора.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
10:37, 20.12.2018
Чете се за: 00:36 мин.
Още

НДК отваря врати и за електронната музика. На 22 декември нахлува SOLAR CHRISTMAS.

Един от най-добрите диджеи в света Fedde Le Grand ще се качи на специално изградена сцена в Мраморно фоайе на двореца. Авторът на хитовете Put Your Hands Up For Detroit, The Creeps, Let Me Think About It, Back & Forth, Control Room и Sparks се впечатлил от мястото, след като му изпратили снимки. И казва „Очаквайте много изненади през цялата нощ, защото идвам с приятели, за да отпразнуваме заедно края на една прекрасна година!“.

Група "Остава" започна празничната обиколка - в събота са в Таргет, Бургас, а седмица по-късно ще забият в "Терминал 1" в София.

"Летците" посрещат гости и фенове с новия клип - "Това съм аз" .

Пънк рок групата излиза с първи сингъл от предстоящия втори албум. Събират се през 2011 г. в град Сливница, а през 2016 г. издадоха дебютния си албум "Голямата игра", като пуснаха и клипове към две от песните - "Докога" и "Искам". Сега се появява и третото видео, което ще направи премиера на концерта в зала "В парка" на 21 декември.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протест в Бургас в защита на блъснат колоездач
Протест в Бургас в защита на блъснат колоездач
В Русия продават шоколадови пелмени с водка
В Русия продават шоколадови пелмени с водка