Специална програма ще почете деня на Волфганг Амадеус Моцарт.

Той е роден на 27 януари през 1756 г. В неделя в зала България Quarto Quartet и приятели са подготвили Зимна серенада. Ще чуете Serensts Notturna и творбата, наричана от Айнщайн една от най- благородните. И като на веки рожден ден ще има подарък- изненада.

Ето че дойде време и Фантомът на операта да грейне на БГ сцена. Утре е първото представяне в Музикалния театър.Поради големия интерес пуснаха допълнителни дати. Така че до края на март ще се насладим на спектакъла. Хитовият мюзикъл на Андрю Лойд Уебър събира звездите на Музикалния театър. Надникнахе на репетицията, ще ви покажем и кадри от премиерата. 400 костюма, 6 метрово скеле и още сценични изненади ни очакват в постановката на Пламен Карталов. За 33 години "Фантомът на операта" е представен пред 140 млн. зрители на над 166 сцени по цял свят. Дойде и нашият ред.

Атрактивната група Фолтин гостува в Мазе, утре вечер.Идват от съседна Македония с голям заряд от музика и добро настроение.Ако сте пропуснали да ги чуете, направете го непременно.

Носителят на Грами, Хорасио Ел Негро Ернандез с първи концерт в България. Събитието е утре вечер в Сити Стейдж. Кубинският барабанист ще се срещне и с виртуоза на баса Йоргос Факанас. Звездният състав на меломанското шоу допълват джаз любимците на България Мишо Йосифов, Вили Стоянов, Димитър Льолев, както и Димитрис Севдалис. Кубинският барабанист Хорасио Ернандез е един от най-добрите и известни музиканти на световната джаз сцена, който в този проект комбинира собствения си оригинален джаз-латино звук с музиката на Йоргос Факанас, определян като един от най-креативните басисти и композитори на съвременната сцена.