НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: "Балкан Кханс" изгрява в НДК

Отново сме на вълна Бонд, Джеймс Бонд. Музиката от филмите за Агент 007 завладява зала "България" в неделя, под диригентството на Найден Тодоров и звездно вокално присъствие.Новото издание на на "Балкан Кханс" изгрява още утре в "Зала в Парка", НДК.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
10:04, 07.02.2019
Чете се за: 00:45 мин.
Още

Идва с доста промени - ето защо - Днес Времето тече особено интензивно.....и докато сменихте два-три айфона проектът "Балкан Кханс" остаря и започна да се саморепродуцира. Именно затова започваме промяна към отвореност и движение, към нови стилове, към нови стилистики и фузия, нови музиканти...

Разбира се, стъпка по стъпка. И най вече с идеята да има път за най младите, които демонстрират истинска отдаденост на музикалния път. Очакваме ви на първия експеримент в "Зала в Парка", НДК! Ще се сгреете и заредите!

Нина Николина събира песни от различни краища на България в зимния концерт в София Лайв клуб. Етно-джаз аранжименти пренасят традиционните мелодии в нови пространства. На 8 февруари ще чуем по-различни "Излел е Дельо хайдутин“, "Пуста Младост", "Вечеряй Радо" и още любими народни песни.

"Мери Бойс Бенд" става на 24. Ще празнуват на сцената, тази събота. В София Лайв Клуб ще прозвучат любимите песни от албумите "Непознати улици", "Само за теб", "Дългият път към дома" и новия "Щастливи дни".

Първото участие на групата в такъв формат е през далечната 1995-та в София. Днес, след многобройни концерти, музикални изяви, срещи с почитатели, албуми, награди и песни в учебниците по музика, "Мери Бойс Бенд" е една от най-успешните и обичани групи в България.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Студенти от НАТФИЗ съживяват емблематични български стихове
Студенти от НАТФИЗ съживяват емблематични български стихове
Разбиха лаборатория за синтетична дрога в Радомирско (СНИМКИ)
Разбиха лаборатория за синтетична дрога в Радомирско (СНИМКИ)