НОВИНИ

АРТщрихи с Галя Крайчовска

Фотоси пред Народния театър ще ни срещнат отново с Димитър Манчев, който преди десет години напусна земната сцена. Документалната изложба "Смехът никога не стига", е посветена на 85-годишнината от рождението на големия актьор. Да си спомним за Димитър Манчев и топлата му усмивка.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
12:32, 16.03.2019
Чете се за: 00:32 мин.
Още

Фотоси пред Народния театър ще ни срещнат отново с Димитър Манчев, който преди десет години напусна земната сцена. Документалната изложба "Смехът никога не стига", е посветена на 85-годишнината от рождението на големия актьор. Да си спомним за Димитър Манчев и топлата му усмивка. – откъс

Софийски театрален салон започва в понеделник в театър „Азарян”. В очакване на Икарите ще надникнем в театралните предизвикателства, които предлагат номинираните спектакли. Началото дава „АПАРТ” – по текстове и иннтервюта на големите български актьори и режисьори.

„Различна”– така е озаглавила новата си изложба Деси Денева. В галерия [a]cube се фокусира около въпроса за автономията на изкуството днес. Как хармонията отстъпва място на хаоса и отслабване на силата между негласното споразумение на човек и природа – интересни посоки поема Различната изложба. „Снимка с Юки” направи официалната си премиера снощи, в програмата на София филм фест. Тази вечер ще станат ясни победителите във фестивала, а до края на март програмата продължава.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Трабант фест във Велико Търново
Трабант фест във Велико Търново
Пожар изпепели склад на фабрика за ковчези в Бостън
Пожар изпепели склад на фабрика за ковчези в Бостън