Да посрещнем пролетта с музика. Нов симфоничен оркестър ни кани в страната на чудесата с концерта под диригенството на Борислав Йоцов и солист Надежда Йоцова - пиано. На 25 март, в зала България ще има и други мелоизненади.

В събота и неделя Фантомът на операта се завръща отново след кратко затишие. Новият хит на Музикалния театър е на сцена само до 15 април, така че побързайте.

След изчерпване на билетите от Музикалния театър водиха дълги преговори с продуцентите. Резултатът е в полза на меломаните - вместо до края на март, зрелищният спектакъл ще ни радва до 15 април. На 23 март в ролята на Кристин ще дебютира Християна Лоизу , за която тази роля е сбъдната мечта.

„Оратница” ни канят на пролетен концерт в София Лайв Клуб - точно на пролетното равноденствие - 22 март. И като имаме предвид, че името на групата идва от древен обичай за прочистване на душата и тялото с огън, да очакваме музиката да ни направи чисто нови.

Това със сигурност ще направи и очакваният концерт на Андре Рийо в "Арена Армеец". Но преди това виртуозът ни загрява с нов диск от традиционния концерт на открито в родния си Маастрихт.

Традицията се спазва всяка година и събира хора от цял свят. Маесто Рийо излиза с прочутия си оркестър на площад Врийтхов. Определят го като едно от най-емоционалните музикални събития. С 13 такива концерта Рийо е привлякъл над 150 000 души от 80 страни. Сега и ние ще може да се насладим на концерта с DVD албума - Love In Maastricht.

Андре Рийо ще свири в София на 9 юни

Андре Рийо ще свири в София на 9 юни

Андре Рийо ще има втори концерт в България. Той ще бъде на 9 юни в "Арена Армеец" в София и ще предложи съвсем различна програма, с повече валсове и д...