Най-добрите парчета се раждат на път, затова Godsmack имат изискване за специална репетиционна, оборудвана с инструменти и техника. Първият им български концерт е на 30 март в Арена "Армеец".

Българо-испанският проект с латино "Грами" - "Еструна" с концерт в последния ден на март.

Арканхел и "Нови български гласове" 

под диригентството на Георги Петков препълниха най-престижната концертна зала в Истанбул CRR преди седмица. И още 30 концерта на големите сцени събраха аплодисментите за българо-испанския проект, спечелил награда “Латин Грами” в края на миналата година.

Фламенко певецът Арканхел: Аз винаги съм се възхищавал на българското традиционно пеене, но сега след като имах възможността да го почувствам и изживея отблизо, останах истински очарован, изненадан и се влюбих изцяло в неговата същност и най-вече в това как успява да предаде толкова красиви послания.

Когато блусът среща джаза. Петото издание на

Blagoevgrad Blues & Jazz 

ще поднесе много изненади от днес до неделя. А Нина Николина представя 10 златни български песни в нов вариант.

„Нина Николина Live”

Утре вечер в "София Лайв клуб" музикалното пътешествие ще е необичайно. Любо Киров и Свилен Ноев са специални гости във втория концерт „Нина Николина Live”.С Любо ще изпеят „Море пиле, славей пиле“ в аранжимент на етноджаз формацията. А със Свилен - хит сингъла на група „Остава“ - “Мъничко човече “ преплетено с "Руфинка болна легнала".