През отминалата Страстна седмица, примата на българската естрадна музика Лили Иванова посрещна рождения си ден. Малко след личния си празник, певицата даде специално интервю за зрителите на "Денят започва с Георги Любенов":

Лили Иванова: Всяка година настава някаква шумотевица, вълнение на колко съм години. Ами, аз съм на толкова, на колкото съм. Каквото и да кажа, все ще има някой недоволен и ще каже - тя лъже. Искам да запомните едно - никога в живота си не лъжа.

Моята форма се поддържа от моите почитатели, моята публика. Следя продажбите за моите концерти и това ме радва, това ме стимулира, споделя голямата българска певица.

Лили Иванова: Моите успехи съм ги постигнала благодарение на моите автори, искам да благодаря на всички. Също така - и на моята публика, ако няма публика - на кого да изляза да пея?! Ако нямам музикант, ако нямам автори - аз съм една нула. Това е. Да не се правим на велики.

Аз съм правила много грешки и не съм застрахована и за в бъдеще. Но много се старая да не правя нови грешки, да не се главозамайваме, признава певицата.

Лили Иванова: Пожелавам на всички зрители много щастие, много здраве, много успехи. Благодаря за това интервю. Христос Воскресе!
Честит юбилей, Лили Иванова!

Честит юбилей, Лили Иванова!

Лили Иванова празнува своя рожден ден! И до днес неповторимият глас и присъствие на голямата певица радват публиката, а тя ѝ отвръща с много любов. С...