НОВИНИ

АРТщрихи с Галя Крайчовска

Без задръжки” от Жорди Галсеран стъпва в Сатиричния театър. „Далеч от брега” на Костадин Бонев вече е в кино мрежата. „Четиримата близнаци” от Георги Костов с премиера в Музикалния театър. Концерт в памет на Васил Пармаков.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
11:34, 25.05.2019
Чете се за: 00:40 мин.
Още

"Без задръжки” от Жорди Галсеран стъпва в Сатиричния театър. Ето я историческата първа репетиция, под режисурата на Антон Угринов. Режисьорът вече пренесе на сцена Бурунданга, сега очакваме „Без задръжки”.

„Далеч от брега” на Костадин Бонев вече е в кино мрежата.

Филмът събира интересно актьорско съзвездие. Създаден е по романа на цензурирания през 80-те роман на Евгений Кузманов „”Чайки далеч от брега”. Талантлив театрален режисьор, прогонен от столицата за две години, е изпратен в малък провинциален театър.И точно там намира сцена за пиесата, обсебила мислите му. История за хора, неотлъчно наблюдавани и живеещи в постоянен страх от наказание. Скоро кошмарите от сцената ще се пренесат и в живота на трупата.

„Четиримата близнаци” от Георги Костов направи премиера в Музикалния театър. Режисьорът Стефан Донев , художникът Нела Стоянова и хореографът Десислава Николова превеждат историята на езика на младите зрители, израснали с телевизия и интернет.
Много талантлив и със страхотно чувство за хумор. Да си спомним за Васил Пармаков.

Виртуозен пианист, композитор, автор на книгите „Аз и майор Блюхер" и „Аз съм вашите обувки”. Напусна ни преди три години. На 29 май Sofia Live club и Зона Ц организират концерт, посветен на Васил Пармаков.




Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Най-малко 19 ученици са загинали при пожар в Индия
Най-малко 19 ученици са загинали при пожар в Индия
Сериозен интерес към регатата Варна ченъл къп
Сериозен интерес към регатата "Варна ченъл къп"