НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Театрални предложения

Не пропускайте театралните предложения защото скоро излизат във ваканция.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
11:06, 29.05.2019
Чете се за: 00:51 мин.
Още
„Преспанските камбани”

Постановката на театър Добрич гостува тази вечер в Младежкия театър. Атрактивен, въздействащ и съвременен театрален прочит на класическата история, под режисурата на Стефан Спасов.

Балет "Арабеск" ни кани на "Опера Дива"

Премиерата е утре в Музикалния театър. Спектакълът обединява четири от най-популярните опери- “Норма”, “Тоска”, “Травиата” и “Мадам Бътерфлай”. Това, което ги свързва, е изборът и съдбата на главните героини и превръщането им в символ на женската отдаденост.Норма, Виолета, Чо Чо Сан, Тоска -четири жени по пътя им към избавлението . Всички те са обединени от общото им препускане към пропастта на обречената любов. Класическите героини през погледа на хореографката Мариана Крънчева и със специалното участие на Веса Тонова.

Като по поръчка

"София Моно" започва в събота

„Променяне” на Йоана Буковска повежда театралния маратон.

В парка на Военната академия ще станете част от „Променяне”. Защото спектакълът добавя виртуална реалност с вашия телефон. Йоана Буковска изпълва сцената със спомените на Лив Улман - за живота, екрана, Ингмар Бергман, актрисата и жената, които се борят за надмощие. Нейното истинско „Аз” се разкрива чрез истории и хора, през лични страхове от детинство, до вътрешната несигурност на работеща майка, с емоционални женски пропадания и творчески върхове или сривове

„Аз, досадникът” поема щафетата на 2 юни. Героите на Сашо Кадиев и Мириан Бачев ще си поделят две съседни хотелски стаи, като самоубиец и убиец. Единият е нещастно влюбен, другият - има мишена за убиване. Ще ги откриете в парка на Военната академия.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лондон запазва таксите и финансирането на българските студенти за 2020 -2021 г.
Лондон запазва таксите и финансирането на българските студенти за 2020 -2021 г.
Спират временно водата в Надежда 3, Малинова долина и Полигона
Спират временно водата в "Надежда" 3, "Малинова долина" и "Полигона"