Турнето “Фалшив Герой” ще мине през София утре, отново в НДК. След големия успех в зала 1, спектакълът, посветен на Тодо Колев потегли на турне из страната.

Любимите песни са в нов аранжимент, изпълнени от оркестъра на русенската опера с диригент Димитър Косев и силна джазменска подкрепа. Ще чуем Поли Генова, Хилда Казасян, Ненчо Балабанов и Димо от ПИФ.


Ще посрещнем и роденият във Варна Филип Киркоров. Певецът прави мини турне, което започна в София на 8 юни.

Филип Киркоров не изневерява на стила си - с ексцентрично шоу обикаля сцените. Мащабната продукция е дело на творческия двигател на "Цирк дю Солей" - Франко Драгоне, който стои и зад бляскавото шоу на Селин Дион. В новата програма певецът е съпроводен от образите на “Муза” и “Ангел” - с неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота му. Тирове с тонове техническо оборудване, и стотици дизайнерски костюми, ръчно изработени специално за 3 - часовия концерт, пристигат в България за шоуто „Я+R" - Цветът на настроението.


„Виенска гала” в Музикалния театър, на 8 юни. Ще прозвучат фрагменти от най-популярните оперети и мюзикъли. Спектакълът е посветен на сто годишнината от рождението на големия български диригент Руслан Райчев - изключителна личност и музикант на световно ниво, дългогодишен главен диригент на Музикалния театър.


Който е успял да отиде на първия му български концерт, отново го очаква с нетърпение. Който е пропуснал, се надява да навакса с музикалните емоции. Андре Рийо пристига.

За всички ще има изненади, защото кралят на валса идва с нова програма. Запазената марка - валсовете ще си поделят сцената с арии от опери и мюзикъли, прочути мелодии от филми и други композиции. В събота и неделя Арена Армеец ще се превърне в пъстра, бляскава и романтична територия, в която и зрителите са активни участници. С нетърпение очакваме българската изненада на маестро Рийо и оркестър "Йохан Щраус", която са подготвили за двете вечери.