Галя Крайчовска представя кино акцентите тази седмица.

„А дано, ама надали” - познатият констативно песимистичен израз ни среща с новата героиня на Шарлийз Терон. Тя е кандидат президент, една от най-влиятелните жени в света. За кампанията си наема Фред, талантлив и свободомислещ журналист, на когото преди години е била.... детегледачка.

Завързва се необикновена конфигурация и интересно приключение в дебрите на политиката. Всичко е невероятно, но не и невъзможно.

Сет Роугън партнира на звездата. Ще видим и чаровния Александер Скарскард. Филмът е заснет в Канада и Колумбия.


Уди Алън отново ще се обясни в любов на стария континент. И този път снимачната площадка е в гореща Испания, но в дълбоко свързания с киното Сан Себастиан. Американският режисьор събира интересен актьорски състав - начело с Кристоф Валц, Джина Гершон и Луис Гарел. Снимките започват на 10 юли.

Валерия Голино отново влиза в ролята на режисьор. Видяхме я в режисьорския стол в „Мед”, сега навлиза в не по-малко сериозни територии с „Еуфория”.


Матео е успешен и очарователен млад предприемач, който не се спира пред нищо в името на успеха. Брат му Еторе е на другия полюс -деликатен и честен жител на малко провинциално градче. Трудна ситуация ще ги събере и ще ги накара да се опознаят истински и да се преоткрият.

Валерия Голино е впечатлена от разказа на свой скъп приятел, която вплита във филма. "Главният персонаж е млад мъж, който е много умен, хаотичен, зависим от кокаина, лъжец и тотално аморален тип. Но аз не го съдя. Този филм не е приказка за морала.“