НОВИНИ

"АББА" се появиха заедно

След 8 години, членовете на легендарната група "АББА" се събраха отново. Това стана на премиерата на шоуто "Мама миа!Партито". Четиримата дойдоха като четири отделни двойки.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
12:01, 21.01.2016
5547
Чете се за: 00:39 мин.
Още
абба появиха заедно

За последно Бьорн, Бени, Агнета и Ани-Фрид бяха заедно на премиерата на филма "Мама миа!". Сега музикантите отново се събраха за премиерата на шоуто със сходно заглавие - "Мама миа! Партито". То е в стокхолмския ресторант "Тирол" в развлекателния парк "Грьона Лунд".

В това интерактивно представление участват артисти, музиканти, персоналът от заведението и неговите посетители. Те създават празнична атмосфера, в която звучи музиката на групата и накрая всички пеят заедно. Първо беше мюзикълът. След това - филмът, сега започва купонът, пише на сайта на заведението. Тук няма театрална сцена, вместо това влизате направо в света на "Мама миа" - една абсолютно нова история и различно преживяване, описват още начинанието в интернет.

Шведският квартет "АББА" беше основан през 1972 година. За десетте години, през които просъществува, съставът издаде 8 албума. Последният съвместен концерт на групата е бил през 1980 г.

Всеки ден около 2-3 милиона диска на групата се продават по света. Мюзикълът "Мама миа" изграден върху песните на АББА, е бил посетен от 60 милиона души в театри от най-различни точки на планетата.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Стачки и протести  в Гърция
Стачки и протести в Гърция
Повече туристи в Бачковския манастир и Асенова крепост
Повече туристи в Бачковския манастир и Асенова крепост