НОВИНИ

Абитуриенти `2016 (ГАЛЕРИЯ)

Абитуриентските балове са в разгара си. По традиция емоциите и блясъкът в очите на зрелостниците се запечатват в снимки за спомен. Вижте част от тях...

Николай Танев
от Николай Танев Източник: БТА
12:07, 25.05.2016
8986
Чете се за: 00:36 мин.
Още
абитуриенти `2016 галерия

С много красота и радостни емоции започна абитуриентският бал на зрелостниците от хасковската професионална финансово-стопанска гимназия "Атанас Буров" снощи в парк Кенана. Сред парада на скъпи возила се откроиха пристигащи на бала с файтон и малко ретро полско "Фиат"-че, както и на мотор в рокерски ескорт.

;

С проливен дъжд стартира балът на абитуриентите от хасковската гимназия с преподаване на чужди езици "Проф. д-р Асен Златаров" снощи. Въпреки това обаче, настроението и емоциите бяха на ниво.

;

По червен килим в центъра на Луковит преминаха абитуриентите от СОУ "Алеко Константинов". Дъждът беше милостив към завършващите и сякаш по поръчка спря минути преди те да се покажат пред своите съграждани.

;

Над 420 абитуриенти поставиха началото на тазгодишните дефилета във Велико Търново снощи. Въпреки проливния дъжд, абитуриентите спазиха традицията и преминаха по 200-метровия червен килим в центъра на града.


Професионалната гимназия по селско стопанство „Хан Аспарух“ в Исперих изпрати своите абитуриенти. Те пуснаха бели гълъби пред паметника на Хан Аспарух в центъра на града.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Майката на изоставеното бебе: Тежкият живот ми пречи да се грижа за детето
Майката на изоставеното бебе: Тежкият живот ми пречи да се грижа за детето
Жандармерия ще пази черешовите масиви в Кюстендил
Жандармерия ще пази черешовите масиви в Кюстендил