НОВИНИ

Актьорското семейство Силвия Лулчева и Васил Бинев гостува в "Извън играта"

Всяка събота от 18:30 часа зрителите на БНТ1 могат да гледат откровенията на известни личности от артистичния свят, спортисти, политици, журналисти и музиканти в авторското предаване на Люба Пашова „Извън играта“. На 7 април гости в предаването са двама популярни и обичани актьори – Силвия Лулчева и Васил Бинев. Пред камерата на БНТ те споделят неразказаната история на своята любов, която ги среща преди малко повече от 20 години в студиото за филмов дублаж.

Актьорското семейство Силвия Лулчева и Васил Бинев гостува в Извън играта
bnt avatar logo
от БНТ
22:40, 05.04.2018
Чете се за: 00:41 мин.
Още

За телевизионната аудитория с нейния глас завинаги остават свързани екранните герои Лара Крофт (Лара Крофт“), Уилма Флинстоун („Семейство Флинстоун“), Кари Брадшоу („Сексът и градът“) и дори очарователния пакостник от „Сам в къщи“ – Кевин Макалистър. Актьорската кариера я свързва трайно със сцената на Младежкия театър, а многостранният й талант бързо я прави популярна като водеща на различни церемонии, радио и телевизионни програми.

И двамата с Васил Бинев са носители на престижната награда „Икар“ в категория „Златен глас“, и двамата са възпитаници на Националната академия за театрално и филмово изкуство.

Тя е студентка на проф. Стефан Данаилов, а той – възпитаник на проф. Надежда Сейкова. С гласа на Васил Бинев са „говорили“ Ален Делон, Брад Пит, Джони Деп, Джордж Клуни, Майкъл Дъглас, Мел Гибсън и почти всички холивудски звезди, чиито филми са излъчвани у нас.

С гостуването си в „Извън играта“ Силвия Лулчева и Васил Бинев се нареждат сред именитите гости в новия сезон на предаването

. От старта си през 2014 година „Извън играта“ има вече 142 издания, а 60 от излъчените интервютата са събрани в две издания на едноименна книга.

Гледайте „Извън играта“ всяка събота от 18:30 часа вече по БНТ.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Великобритания откри военна база в Бахрейн
Великобритания откри военна база в Бахрейн
Германски съд постанови Карлес Пучдемон да бъде освободен под съдебен надзор
Германски съд постанови Карлес Пучдемон да бъде освободен под съдебен надзор